Reduser faren for vannskader med lekkasjestopper

Om ulykken først er ute sørger lekkasjestoppere for å begrense omfanget.

Ifølge vannskadestatistikk fra forsikringsselskapene oppstår hele 20 % av vannskadene i hjemmet i tilknytning til løse vanninstallasjoner som vaskemaskin, oppvaskmaskin, bereder, kaffemaskin, kjøleskap og lignende. Ettersom disse installasjonene ofte er montert på steder uten membran og sluk kan skadeomfanget blir stort ved lekkasje dersom den ikke oppdages raskt.

En lekkasjestopper hindrer ikke lekkasjer i å oppstå, men vil automatisk stoppe vanntilførselen ved registrering av lekkasje, avgi et lydsignal, og dermed begrense skadeomfanget ved at den forhindrer store mengder vann i å lekke ut. Dette kan spare deg for et betydelig arbeid i etterkant av en skade, og for store summer.

Lekkasjestopper er påbudt i alle nye boliger, melder Sintef Byggforsk. Installerer du lekkasjestopper i en eldre bolig kan det gi deg en gunstigere forsikringspremie. Kontakt ditt forsikringsselskap etter installasjon.

Til informasjon: Lekkasjestopper er påbudt når du installerer en varmtvannsbereder i rom uten sluk.

 

Rørkjøps Flowstop (vannstopper) 
- Sintef og (FG)Forsikrings godkjent
- Kan gi rabatt på boligforsikring
- Sikrer boligen mot lekkasje
- Automatisk sikkerhetstest av ventilen, bevegelsetest for å bevege ventilen

For å bestille lekkasjestopper og for montering av lekkasjestopper, ta kontakt med din lokale rørlegger her: https://www.rorkjop.no/rorlegger


Kilde: O. Berge

Om Rørkjøp

Vi er landsdekkende rørleggerkjede som består av 420 rørleggerbedrifter. Ved å benytte rørleggerne i Rørkjøp-kjeden, er du sikret faglig kompetanse og produkter av høy kvalitet. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Se også vår nye produktkatalog med 320 sider spennende nyheter fra våre leverandører. 
Klikk her.

Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: rorlegger@rorkjop.no

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: kundeservice@rorkjop.no